Szórakozás

A Disney-hercegnőt zaklatta Nicolas Cage

Nicolas Cage (nicolas cage, )
Nicolas Cage (nicolas cage, )

Vanessa Hudgens annyira felcsigázta Nicolas Cage fantáziáját, hogy a színész egyfolytában ajánlatokkal bombázta.

Hosszú évek óta az egyik fő tényező Nicolas Cage szerepválasztásaiban, hogy szerződtetnek-e mellé egy szexi és fiatal színésznőt. A férfi a forgatási szünetekben szereti megkopott vonzerejét kamatoztatni a kolleginák elcsábításában, a legutóbbi célpontja pedig a bukott Disney-hercegnő, Vanessa Hudgens volt. Nic a The Frozen Ground című sorozatgyilkosos thriller munkálatain vetett szemet a tinisztárra, és érdeklődését nem is rejtette véka alá.

Vanessa lelkesedése viszont nem jött meg a hajkaméleon Cage közeledésétől. Ám sok férfitársához hasonlóan, a színész agyában a nem talánt jelent, így továbbra is igyekezett Hudgens közelében lenni. Még akkor is bejárt a forgatásokra, amikor ott semmi dolga nem volt, és kéjes tekintetekkel kísérte kiszemeltje munkálkodását. Ezért Vanessa arra kérte a producereket, hogy tiltsák el a közeléből nemkívánatos udvarlóját, mert egyszerűen leblokkol a jelenlétében, és nem tud koncentrálni a karakterére.


Érthető Nic lelkesedése

Ha Nic csajozási metódusával nehéz is egyetérteni, de azt könnyű átérezni, hogy miért akart lecsapni Hudgensre, aki  igencsak csinos teremtés, az ellopott meztelen képei alapján pedig pajkos is. Mindezek tetejében, a filmben egy sztriptíztáncosnőt alakít, elég hiteles mozdulatokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik