Szórakozás

Megfújták a kebelcsoda titkos szexképeit

A "Fotózd magad tükörben" mozgalom lelkes tagjai között rengeteg híres hölgyemény is van, akiktől a hackerek rendszeresen el is tulajdonítják műveiket.

Az elmúlt években egy hírességekre specializálódott számítógépes tolvajcsoport szedi áldozatait. A hackerek kizárólag sztárok telefonjaira utaznak, pontosabban a rajtuk tárult pikáns fotókra. A zsákmányaikat pedig nem tartják meg saját felhasználásra, hanem megosztják az egész világgal.

A banda első áldozata Vanessa Hudgens volt, akiről eddig három adag, egyre merészebb saját készítésű meztelen fotó szivárogtattak ki. Rihanna szintén több alkalommal nézhette vissza erotikus képeit az interneten. A legtöbb alkotás azonban Blake Lively-ról került elő. A Gossip Girl főszereplője elég szorgalmasan fotózgatta magát pucéran a Tolvajok városa forgatásán, így volt mire a nyálukat csorgatni férfi rajongóinak. A sort Scarlett Johanssonnal folytatta a hackercsoport, majd a héten következett Christna Hendricks és Olivia Munn. De Christina Aguilera, Miley Cyrus, Jessica Alba és Ashley Greene sem úszta meg a telefonfeltörést. Viszont az ő képeik még visszafogottnak nevezhetőek a korábban említett sorstársaikhoz képest.

A fotók a nevekre kattintva érhetőek el, de kizárólag a nagykorú olvasóink klikkelgessenek bőszen, mert különben dádá lesz! Ó, és ne a munkahelyen!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik