Szórakozás

Reptéri lövöldözés borzolja az idegeket

Ismét fegyvert fog a kezébe Seres Dani és Mihályfi Balázs. A Jóban Rosszban színészei az utóbbi hetekben igazi akcióhőssé váltak, hiszen a Fehér család maffiaháborúja egyre több bonyodalmat okoz Csillagkúton.

A Jóban Rosszban stábja nemrég Tápiószecső sportleszállópályáját vette birtokba, hogy rögzítsék a sorozat újabb izgalmas akciójeleneteit. Seres Dani és Mihályfi Balázs már szinte játszi könnyedséggel forgatja le a véres lövöldözéseket, hiszen az utóbbi fél évben bőven akadt akció a Fehér család háza táján.

„Maga  a  jelenet  már  nem  okozott  meglepetést,  hiszen  az  utóbbi  időben  gyakran  keveredtem lövöldözésekbe  a  képernyőn.  Persze  továbbra  is  veszélyes  dolognak  tartom,  hiszen  a  vaktöltények is  okozhatnak  baleseteket,  ezért  óvatosnak  kell  lennünk.  Profi  fegyverszakértőkkel  dolgozik  a  stáb, mindent  elpróbálunk”  –  árulta el Mihályfi Balázs, aki a forgatáson szereplő repülőgéppel már nem először emelkedett a magasba.

„A repülés nem áll tőlem távol, még egy vitorlázórepülő-tanfolyamon is részt vettem, de rájöttem, hogy egyedül félek a magasban. Ha van pilóta, akkor viszont nyugodtan ülök fel bármilyen gépre. A jelenetben látható kisgéppel pedig már szintén repültem, még korábban a családommal, így nem volt idegen számomra” – tette hozzá a színész.

Hogy a hatalmi harcok mikor és hogyan érnek véget, mennyi áldozattal járnak, az kiderül a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik