Szórakozás

Rendőrségi eljárás és műtét vár Terry Blackre

terry-black(430x286)(1).jpg (terry black)
terry-black(430x286)(1).jpg (terry black)

Állítólag csalás miatt jelentették fel Terry Blacket, az előadó viszont azt állítja, semmiféle hivatalos értesítést nem kapott arról, hogy eljárás lenne ellene.

A Blikk információi szerint Terry a feljelentő állítása szerint visszaélt egy cég ügyvezetői posztjával, a társaság bélyegzőjével egy másik vállalkozást üzemeltetett. Az egykori előadóművész a Blikknek nem nyilatkozott, a Hír24-gyel viszont kivételt tett és elmondta, mi a véleménye az ügyről.

Leszögezte, tiszta a lelkiismerete, semmiféle törvénybe ütköző dolgot nem művelt, éppen ezért áll a rendőrségi vizsgálat elé, ha valóban feljelentik. Ebben azonban kételkedik, mert mint mondja, semmiféle rendőrségi papírt nem kapott arról, hogy feljelentették. Terry szerint valaki bosszút akar állni rajta, sejti is, hogy kicsoda, de vádaskodni nem akar.

Bár a csalás és a sikkasztás vádját tagadja, azt azonban elismeri, hogy van 114 ezer forint tartozása.

„Kinek nincs tartozása ebben a mai világban? Természetesen igyekszem megadni. Ha ezért meghurcolnak, hát legyen. Nem tudok ellene mit tenni. Azt azonban szeretném leszögezni, tettem a dolgom az ominózus vállalkozásban, mindent elkövettem az állatokért, senkinek nem okoztam kárt. Ha kell, ezt bizonyítani is tudom majd a bíróság előtt” – mondta Terry Black, akinek egyáltalán nem hiányzik az idegeskedés, hiszen nagyon úgy tűnik, újabb operáció vár rá. Nemrég derült ki, hogy sérve van. A napokban azt is megtudja, hogy elkerülheti-e az operációt vagy ismét műtőasztalra kell feküdnie. Jelenleg nagy fájdalmai vannak, melyeket fájdalomcsillapítóval próbál tompítani, hogy el tudja látni feladatait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik