Szórakozás

Régi fotó Hadas Krisztáról

Régi emlékeiket idézték fel az RTL Klub kamerái előtt az RTL II újoncai, Máté Krisztina és Hadas Krisztina. Így került elő Hadas Kriszta régi fotója is, amelyet ezúttal a nézők is láthattak.

Számos ponton találkozott eddig az RTL II két új sztárjának élete, bár saját bevallásuk szerint sosem voltak amolyan együtt kávézgatós barátnők, ám mindig tudták, éppen mi történik a másikkal.

„Arra emlékszem, hogy egyetemista voltam, amikor Kriszta már a Magyar Rádióban dolgozott. Elképesztő nagy hassal, terhesen jelent meg a büfében és olyan hangulatot teremtett, ami miatt örökre megjegyeztem” – mesélte Máté Krisztina első találkozását műsora újdonsült főszerkesztőjével, Hadas Krisztinával.

A két híresség abba is beavatta a nézőket, hogy annak idején egy időben jártak főiskolára, és dolgoztak együtt kezdőként az Objektív című műsorban is.

Azóta sok idő eltelt, a két tévés életében számos változás történt, egyebek mellett mindketten kétszeres anyukák lett. Az idő múlását mindketten csak magukon fedezik fel, állítják, a másik épp úgy néz ki, mint 18 évvel ezelőtt. Hadas Krisztináról előkerült egy korabeli felvétel is, amelyen valóban ugyan úgy néz ki, mint most, csupán a frizurája más.

A két Kriszta már most is rengeteget dolgozik október elején induló műsorukon, amelyik a Forrónyomon címet viseli. Elárulták, mielőtt elvállalták az új munkát, kikérték szeretteik tanácsát, akik ebben is támogatták őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik