Szórakozás

Botrány – Kipakol a Harryvel meztelenkedő nő

harry herceg (harry herceg, )
harry herceg (harry herceg, )

Előkerült az egyik nő, aki jelen volt Diana kisebbik fiának hírhedt partiján, és mindent kitálalt a botrányos eseményről.

Várható volt, hogy előbb-utóbb valaki megnevezi magát mint Harry meztelen bulitársa, hiába próbálták ezt megakadályozni a partinak otthont adó hotel tulajdonosai. Carrie Reichert viszont nem fogta be a száját, mindent kitálalt. A fürdő-tulajdonosnő és barátai még a szálloda medencéjénél találkoztak a herceggel, aki meginvitálta őket az esti mulatozásra.


Carrie megtetszett Harry-nek

Amikor megérkeztek, Harry már meztelenül léggitározott egy billiárddákóval, és teljesen részeg volt.  A herceg azonnal kiszúrta magának Carrie-t, és a szobájába vezette. Ott előbb levetkőztette a nőt, majd körülbelül egy negyedórán keresztül csókolóztak, viszont máshogy nem próbált meg közeledni partneréhez.

Reichert azt tagadja, hogy a meztelen parti orgiába csapott volna át. A jelenlévők ugyanis nem szexuális célzattal dobták le a ruháikat, hanem poénból. Carrie azt állítja, ő nem volt végig jelen a mulatságon, így azt nem tudni, később mi történt a botrányos összejövetelen.


Ez a Carrie nem New Yorkban élvezi az életet, hanem Vegasban

Ajánlott videó

Olvasói sztorik