Szórakozás

Exkluzív! Ő ül Hernádi helyére a Heti hetesben

ábel anita (ábel anita)
ábel anita (ábel anita)

Már nem titok, hogy Hernádi Judit távozik a Heti hetesből. A főszerkesztő azonban cáfolja, hogy a színésznő azért megy el, mert jelentősen csökkentették a gázsikat.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a gazdasági nehézségek miatt jelentős anyagi megszorításokra volt szükség a Heti hetesben. Ez azonban még mindig csak a kisebbik rossz, hiszen korábban arról is szó volt, hogy teljesen megszűnik a műsor. Sokak örömére azonban a humor nagyágyúi ősszel visszatérnek a képernyőre, igaz, októbertől nem az RTL-en, hanem az RTL2-őn szórakoztatják majd a nézőket.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a stáb változatlan marad, csupán Hernádi Judit távozik. Jogosan vetődik fel a kérdés, női szereplő nélkül marad a Heti hetes, és egyáltalán, ki kerül a színésznő helyére?

„Állandó női szereplőt nem tervezünk, de olyan művész van, akivel szeretnénk huzamosabb ideig együtt dolgozni. Nem titok, hogy ő Ábel Anita, akinek a szereplésével nagyon elégedettek voltunk mi is és a nézők is. Bájos, okos, humoros és a többiek is elfogadták. Haumann Petrát is szeretnénk majd kipróbálni. Aztán majd meglátjuk, ki képes megvetni a lábát ebben a csapatban. Annak idején Hajós András és Hajdú Steve szerepléséhez is így álltunk hozzá, és szerencsére itt maradtak” – mondta a Hír24-nek Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője.

A műsor szeptember 30-án indul újra, ekkor még a megszokott helyen láthatjuk. A következő adást az RTL2 sugározza, szintén vasárnap. A főszerkesztő reméli, hogy a hűséges nézők a csatornaváltás ellenére is velük maradnak a jövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik