Szórakozás

Hátat fordítottak apjuknak Benkő Dániel lányai

Benkő Dánielt 500-an köszöntötték fel a 65. születésnapján, de a lányaitól, a volt feleségétől nem kapott egy sms-t sem. Ám ő ezt nem bánja, szerinte ennek egyébként sincs túl nagy jelentősége.

Bár családja nem köszöntötte fel Benkő Dánielt, a lantművész nem tört össze.  „Nekem a kutyám, Döme, és a macskám, Pamacs a család. Ők vannak mindennap velem. Az, hogy a lányaim nem köszöntenek fel, nem fontos. Mind a kettőnek megvan a saját maga élete” – jelentette ki.

„Az idősebb lányomat, Vivienne-t egy éve nem is láttam. Ő Franciaországban él, ott született, és a mamája nevét viseli. Az édesanyja akarta, hogy megszülessen, mert úgy érezte, hogy 40 évesen kell neki egy gyerek. Én akkor 30 voltam, és Vivi mamája úgy gondolta, hogy jó leszek a gyermeke apjának. A vasfüggöny mögül jöttem, messze voltam Párizstól, nem volt túl komplikált az eset. A kisebbik lányom, Dalma most egyetemre jár itt Budapesten. Az ősszel megy Rómába ösztöndíjjal tanulni, és azt tervezi, hogy a diploma után Olaszországban telepedik le. Van helye a házamban, hozzám bármikor eljöhet, de az ő élete és az enyém fényévekre vannak egymástól. Nem várhatom el, hogy rajtam csüngjön, vagy hogy szívességeket kérjek tőle sem most, sem pedig a jövőben” – mesélte a Storynak Benkő.

A lantművész, aki nemrégiben fogadott örökbe egy települést, azt sem tagadja, sokszor kihasználta a nőket. Hogy miként, erről a Story magazin legfrissebb számában vall.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik