Szórakozás

Átírta a Himnuszt a meztelenkedő Benkő Dániel – Meglincselik?

benkő dániel (benkő dániel)
benkő dániel (benkő dániel)

Benkő Dániel most ismét olyat tett, ami miatt bizonyára rengetegen támadják majd. Szerinte azonban nem adott okot arra, hogy emiatt beszóljanak neki.

A lantművész a Hír24-nek örömmel újságolta, hogy „leporolta a Himnuszt”. Amikor észrevette, hogy értetlenül állunk a történet előtt, azonnal megmagyarázta, mi is történt valójában.

Azt állítja, minden tisztelete a Himnusz alkotóié, de azt szerette volna, ha valóban pozitív kicsengése van, az áldásról szól, ezért kicsit átírta a szöveget és a zenét is átalakította. Az újításból egy részletet a Hír24 újságírójának is előadott. Az „új Himnusz” kicsit hausos, kicsit népi beütésű, tagadhatatlanul „más”, mint az eredeti.

Dániel nem igazán értette, miért mondtuk neki, készüljön fel arra, hogy mostani tettéért egyesek biztosan keresztre feszítik majd. Úgy érzi, nem ment csatába, így nem érheti támadás sem.

Azt is elárulta, hogy a mostani munkája csak kezdete annak, hogy visszatérjen a lantozáshoz. Merthogy a fejébe vette, visszatér a kaptafához. Ám ezúttal nem meztelenül akar zenélni, mint 2003-ban. Benkő Dániel szeretné, ha azok is megismernék a komoly zenei munkásságát, akik eddig csak a celebet látták benne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik