Szórakozás

Így néz ki a válásába belefogyott Szinetár Dóra – Fotó

szinetár dóra (szinetár dóra, )
szinetár dóra (szinetár dóra, )

Bár többnyire most is mosolyogni látjuk Szinetár Dórát, vélhetően mégis megviseli a válása, ugyanis nagyon lefogyott. Erről tegnap este a Fókuszban is meggyőződhettünk.

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra nem teregetik ki válásuk részleteit a sajtóban, az azonban elkerülhetetlen, hogy mindenféle pletykák meg ne jelenjenek róluk. Bár ezt ők nem mondják, de láthatóan nyomot hagyott rajtuk az elmúlt időszak, mindketten nagyon vékonyak. Ezt a rajongóik saját szemükkel is láthatják, hiszen a szakításuk ellenére a közös fellépéseket nem mondták le és úgy tervezik, hogy a következő időszakban is együtt járják műsorukkal az országot.

Bár felröppent a pletyka, miszerint az ismert pár még hasznot is húzhat a válásból, a menedzserük ezt cáfolta az RTL Klub műsorában. Azt állítja, nem szaporodott meg Dóráék fellépése és a gázsijukat sem emelték fel. Az persze tény, hogy az emberek kíváncsiak rájuk, már decemberre is van lekötött fellépésük.

A Fókusz riportjából azt is megtudhattuk, a rajongók még mindig bíznak abban, hogy a házaspár kibékülhet. Állítólag volt olyan rajongó is, aki sírva könyörgött Zoliék menedzserének, beszéljék rá a sztárpárt, ne váljanak el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik