Szórakozás

Válásán élcelődött Szinetár és Bereczki

bereczki zoltán-szinetár dóra (szinetár dóra, bereczki zoltán, )
bereczki zoltán-szinetár dóra (szinetár dóra, bereczki zoltán, )

Tétova mozdulatok, elképesztő poénok. A Bors szerint ezek jellemezték a rácalmási fellépést.

A válófélben lévő házaspár izgatottan várta a közönség visszajelzését, hiszen azon mérhető le, hogy magánéletükkel ellentétben működőképesek maradnak-e duettként a színpadon. A lap szerint a nézőket egyáltalán nem érdekelte a válásuk, még élvezték is a pikáns helyzetet, a poénjaikat, így könnyen lehet, hogy sikeresebbek lesznek, mint szakításuk előtt.

Bereczki úgy feloldódott, hogy a sajtónak is többször üzent. Például azt, hogy látja maga előtt a következő címlapot, amelyről, ha lehet, tüntessék el az izzadságfoltjait. A műsor egyébként alig tartalmazott szerelmes dalokat, inkább jól ismert popslágereket adtak elő, de még így is adódtak mulatságos helyzetek, hiszen minden érintést üdvrivalgás követett. A siker dacára a színészek olyan gyorsan távoztak, ahogy érkeztek. A közönség még javában tapsolt, amikor ők már elviharzottak – írja a Bors.

Korábban több lap azt jósolta, hogy milliókat bukhat havonta Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Szakértők szerint az álompárként kikiáltott színész-énekes kettős együtt volt nagyon népszerű, külön-külön kevésbé lesznek érdekesek a közönségnek. Közös koncertjeik gázsija az utóbbi időkben fellépésenként félmillió forint volt, és akadt olyan hónap, amikor 30-40 felkérésnek is eleget tettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik