Szórakozás

Fiatalabb kollégájába szerelmes Szinetár Dóra

szinetár-bereczki (szinetár dóra, bereczki zoltán, )
szinetár-bereczki (szinetár dóra, bereczki zoltán, )

Már réges-rég tudták a munkatársak, hogy zátonyra futott a Szinetár-Bereczki álompár házassága – írja a Blikk.

Csak a kívülállókat lepte meg Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán válásának a híre. Miközben tavasszal Bereczki a Megasztár zsűrijében ténykedett, s mögötte ott ült a nézőtéren a felesége, már régen csak látszatkapcsolat volt közöttük. A sztárpár környezetében hónapok óta köztudott volt, hogy mindkettőjük kifelé kacsingat a kapcsolatból.

A Blikk úgy tudja, Bereczki március óta találkozgat egy hölggyel, akiről mindössze annyit lehet tudni, hogy civil, nem a színház világában tevékenykedik. Eleinte még titokban találkozgattak, de ahogy múlt az idő, egyre kevesebbet adtak a látszatra, és több alkalommal le is buktak a kollégák előtt.

A bulvárlap úgy tudja, már Szinetár Dóra is új párra talált. A férfi ráadásul szakmabeli, ami nem nagy meglepetés, tekintve, hogy az énekesnő első házassága és Bereczkivel való kapcsolata is munkakapcsolatból született. Első férje balettanára, a nála 20 évvel idősebb Lőcsei Jenő volt. Tőle született Dóra első gyermeke, Marci.

A nagy korkülönbség miatt azonban a kapcsolat menthetetlen volt. Pár évvel később A nyomorultak című darabban együtt játszott a színésznő Bereczki Zoltánnal, és a fiatalok között óriási szerelem alakult ki, ami Dóra házasságának végét jelentette.

Röviddel később hozzáment Bereczkihez, és 2007-ben aztán megszületett közös lányuk, Zora Veronika. De immár ez a lángolás is a múlté. Az a hír járja, hogy Dórának ezúttal egy nála fiatalabb kolléga csavarta el a fejét, akivel A mizantróp című darabban játszanak együtt. Állítólag nagyon nagy az összhang köztük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik