Szórakozás

Ez az igazság Bárdos Andrásról és az RTL-ről

Bárdos András (bárdos andrás, )
Bárdos András (bárdos andrás, )

Miután kiderült, hogy Máté Krisztina októbertől az RTL II képernyőjén tűnik fel, egyből megindult a pletyka, miszerint férje, Bárdos András is a csatornához szerződhet.

Van, aki tudni véli, Bárdos András titokban tárgyalásokat folytatott a csatornával és hamarosan ő is ugyanúgy feltűnik az RTL-en, mint a felesége. Mint ahogyan arról már beszámoltunk, korábban az RTL Klub Máté Krisztina szerződtetését is cáfolta, aztán októbertől mégiscsak náluk indul műsora.

A Hír24 természetesen a hivatalos utat betartva, Kolosi Péter programigazgatónál érdeklődött arról, vannak-e terveik Bárdos Andrással?

Kolosi Péter kijelentette, ezek a hírek nem komolyak. Hozzátette: sosem a személyhez keresnek műsort, hanem a produkcióhoz műsorvezetőt, természetesen igaz ez Bárdos András esetében is. A programigazgató azt is elárulta, elvi akadálya nincs annak, hogy Máté Krisztina férje az RTL Klubnál dolgozzon, de nincs olyan műsoruk, amelyikben szerepelhetne.

Bárdos András, csakúgy, mint Máté Krisztina 2009-ben távozott a TV2-től, azóta nincs önálló televíziós műsora. Akkor a csatorna gazdasági okokra hivatkozott és azt állították, közös megegyezéssel bontanak szerződést.

A Hír24 úgy tudja, hogy a nézők közül sokan hiányolják Bárdos Andrást a képernyőről, szívesen látnák újra, akár az RTL Klubon is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik