Szórakozás

Megszólal az RTL Máté Krisztina titokzatos ügyében

máté krisztina (máté krisztina)
máté krisztina (máté krisztina)

Máté Krisztinát a napokban az RTL Klub épületében látták, ami miatt elindult a pletyka, hogy a TV2 egykori híradósa az RTL-hez szerződhet. Az illetékesek ezt cáfolják.

Az egyik napilap hosszasan ecsetelte a napokban, hogy Máté Krisztinát állítólag az RTL Klubban látták, amint próbafelvételen vett részt. A Hír24 a csatorna programigazgatóját arról kérdezte, mi igaz a pletykából? Kolosi Péter azt mondja, 20 éve ismeri Máté Krisztinát. Mint mondja, Krisztina őt látogatta meg az ominózus napon az RTL épületében, ennél többről nincs szó.

Nem Máté Krisztina az egyetlen híresség, akinek egykori TV2-es képernyősként felmerült a neve, hogy esetleg az RTL Klubhoz szerződik. Onyutha Judit az utóbbi időben többször is feltűnt a csatorna Csak csajok című műsorában. Talán ez indította el a híresztelést, hogy a konkurencia egykori időjósa iránt is érdeklődik az RTL.

Kolosi Péter azonban ezt is cáfolta a Hír24 érdeklődésére. Úgy néz ki tehát, hogy a közelgő őszi struktúra, melyet egyelőre még nem jelentett be hivatalosan az RTL Klub, sokak fantáziáját beindította, ezért merülnek fel újabb és újabb nevek abban a tekintetben, kik azok, akik új arcként csatlakoznak a csatornához.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, állítólag Stohl András is ősztől tér vissza az RTL Klub képernyőjére, ezt azonban hivatalosan még nem erősítették meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik