Szórakozás

Szétnyílt Kembe Sorel feje

kembe sorel (kembe sorel)
kembe sorel (kembe sorel)

Ragasztással a fején érkezett a Mokka stúdiójába Kembe Sorel. A Jóban rosszban sztárja elmesélte, mi történt vele a hétvégén.

Úgy tűnik, hogy a Jóban rosszban színészére rájár a rúd. Alig került le a kezéről a gipsz, most újabb balesetet szenvedett.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a fiatal színész a közelmúltban egy rossz mozdulat következtében elesett, és súlyos sérülést szenvedett. Az orvosi vizsgálat során kiderült, eltörte a csuklóját. Ettől függetlenül nem ment el betegszabadságra, gipsszel a kezén is forgatott.

A hétvégén azonban újabb balesetet szenvedett a híresség.

Szétnyílt Kembe Sorel feje 1

„Születésnapi buliban voltam, és zárás után még megpróbáltam bemenni a mosdóba. Nem figyelmeztettek, hogy lehúzták a rolót és én csak úgy megszokásból mentem. Nekiugrottam, és szétnyílt a fejem” – elevenítette fel a történteket Sorel a TV2 Mokkájában. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy agyrázkódást nem szenvedett a színész, pedig ez is könnyen megtörténhetett volna.

Sorel arról is mesélt, hogy a közelmúltban tíz kongói árvát fogadott örökbe, igaz, csak virtuálisan, de így is nagy szeretettel beszélt róluk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik