Szórakozás

Intim viszonyba került a Jóban rosszban két színésze?

kondákor zsófi (kondákor zsófi)
kondákor zsófi (kondákor zsófi)

Nemrégiben Száraz Dénessel, a minap Kembe Sorellel hozták hírbe Kondákor Zsófit. A Jóban Rosszban Veronkája mindkét esetben cáfolt.

Még tavasszal nagy port kavartak azok a fényképek, amelyeket az egyik napilap fotósa egy bulin Kondákor Zsófiról és Száraz Dénesről készített. A fotók kapcsán felröppent a hír, hogy a Jóban Rosszban sztárjai között több van, mint munkatársi jóviszony. Zsófi elmondta, úgy véli, a fotókon semmi különös nincsen, két bulizó embert kaptak lencsevégre. A párkapcsolatban élő Zsófi azt is elmondta, kedvese sem csinált ügyet a dologból.

A legfrissebb pletykákban a lányt most Kembe Sorellel hozták össze. A Bors információi szerint a két színész rendre együtt jelenik meg nyilvános rendezvényeken és el sem mozdulnak egymás mellől, sőt, Sorel még a mosdóba is elkíséri kolléganőjét. A Jóban Rosszban szereplői kiakadtak a feltételezésen is, azt állítják, együtt kerültek a sorozatba, rengeteg a közös jelenetük és nagyon jó barátok.


Kembe Facebook-oldalára is postolta a róluk megjelenő írást, amelyben leszögezte, már semmin sem lepődik meg. “Már látom a következõ cikket: Kembe Sorel is pisilt a férfi wc-ben, míg Zsófi a nõiben” – kommentálta a pletykákat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik