Szórakozás

Lefotózták az eltűnt Maddie-t?

Madeleine McCann (Madeleine McCann)
Madeleine McCann (Madeleine McCann)

Egy német férfi nyaralásból hazatérve lett figyelmes egy, a családjából kilógó kislányra, aki tökéletesen úgy néz ki, mint Madeleine McCann.

Már több mint öt éve, hogy szülei portugáliai nyaralójából elrabolták az akkor alig négy esztendős Madeleine McCann-t. Azóta a világ minden pontján látni vélték már, és legalább húsz elmélet született az eltűnésével kapcsolatban. A tavaly újjáindított nyomozás a napokban friss lendületet kapott, miután egy német férfi lefotózott egy Maddie-re felettébb hasonlító kislányt. Frank Bode az ibizai repülőtéren figyelt fel a láthatóan rendkívül depressziós, hét év körüli szőke lánykára, aki egyáltalán nem illett főleg németekből álló családjába. Egyrészt nem hasonlított rájuk, másfelől pedig csak angolul tudott beszélni, míg a többiek az anyanyelvükön.

Maddie szülei és a rendőrség is értesültek a fejleményekről, és a Bode által készített képet szintén megkapták. Természetesen kivizsgálják az ügyet, de óvatosak, és nem örülnek előre semminek. Ugyanis eddig minden nyom zsákutcába vezetett, sőt azzal sem kerültek előrébb, hogy tavaly több letartóztatás is történt az esettel kapcsolatban. Illetve a fotó is annyira homályos, hogy gyakorlatilag ugyanúgy lehet bele Madeleine-t képzelni, mint Shiloh Jolie-Pittet.


Ez állítólagosan Maddie

Ajánlott videó

Olvasói sztorik