Szórakozás

Újabb nyom Maddie eltűnésének ügyében

A nyomozók új információk birtokába jutottak, ezért Spanyolországban folyik jelenleg Madeleine McCann keresése.

2007. május 3-án veszett nyoma Madeleine McCann-nek Portugáliában, míg szülei vacsorázni voltak. A kislány rejtélyes eltűnésének körülményeire máig nem derült fény, de most először úgy tűnik, hogy nyomon vannak a rendőrök. November végén ugyanis Spanyolországba utazott a Scotland Yard két tisztje, akik a Maddie utáni kutatást vezetik. A két rendőr május óta elejétől a végéig újra átnézte az eddigi nyomozati anyagokat, és valamilyen új információt is sikerült szerezniük. Azt viszont nem árulják el, hogy pontosan mit, mert az hátráltatná őket.

A legvalószínűbb azonban az, hogy ráakadtak arra a Victoria Beckhamre hasonlító nőre, akit a Maddie eltűnését követő napokban többször is láttak egy kislánnyal, aki úgy nézett ki, mint Madeleine. A nőről akkor több bejelentést is tettek Barcelonában, de sem a spanyol, sem a portugál rendőrök nem foglalkoztak érdemlegesen az előkerítésével. Az angolok viszont most megtalálták, vagy legalábbis közel járhatnak hozzá.

Más források szerint az idén tavasszal újraindított nyomozás célja már nem is igazából Maddie megtalálása, hanem csak az ügy felgöngyölítése. Mivel négy és fél év után már a nullával az egyenlő az esélye annak, hogy ráleljenek, mert a világ bármely pontján lehet. Ha egyáltalán életben van. De, ha tényleg egy emberrabló pedofilhálózat áll az eltűnése mögött, akkor azt a szervezetet fel kell számolni, a tagokat pedig felelősségre vonni. Persze amennyiben valóban egy ilyen banda vitte magával a kislányt. Hiszen eddig minden út zsákutcába torkollott, amin a rendőrök elindultak. Egy nemzetközi bűnszövetkezésből pedig már illett volna legalább egy embert elkapni.

Tudjon meg többet Madeleine eltűnéséről és máig tartó kereséséről. Kattintson ide.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik