Szórakozás

Pákó bűncselekmény áldozata lett?

Fekete Pákót még az ág is húzza. Nem elég, hogy nem láthatja kisfiát, most még a pénzét is lenyúlták.

Pákó most már nemcsak a régi életét sirathatja, hanem a pénzét is, ami a napokban szőrén-szálán eltűnt. A híresség egy jó ideig észre sem vette, hogy valaki nagyon rászedte, ám egy véletlennek köszönhetően végül rájött, megvezették.

„Alig bírom elviselni, hogy nem láthatom Bencét. Tavaly augusztusban találkozhattam vele utoljára, azóta az anyja távol tartja tőlem. Nem értem, miért teszi ezt, amikor bírósági végzésem van arról, hogy találkozhatok a kisfiammal. Ráadásul én a gyerektartást is rendesen fizetem. Éppen ebből lett a baj. A pénzt postán szoktam feladni, arra a címre, amit a volt párom megadott. Két hónapja egy új címet jelöltek meg, én azóta oda utalom a gyerektartást. Időközben gondoltam egyet és elmentem a megadott címre, hátha ott találkozhatok a fiammal, mivel az anyja a kijelölt helyre sosem hozza el. Amikor odamentem, döbbenten láttam, hogy az a hely nem egy lakás, hanem egy iroda. Azt mondták, ott sosem lakott a fiam és az anyja, nem ismerik őket” – mesélte legújabb kálváriáját az ismert előadó.

Pákót természetesen az is nagyon bántja, hogy továbbra sem tudja, hol tartózkodik a kisfia, de természetesen azt is fájlalja, hogy eltűnt az általa küldözgetett gyerektartás, és nem sejti, ki vette fel. Vissza nem utalták neki, így valaki biztosan zsebre tette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik