Szórakozás

Mások bűnéért vezekel Damu Roland? Botrányok

Damu Roland (Damu Roland)
Damu Roland (Damu Roland)

Egyre többen lájkolják Damu Roland profiljait a legnagyobb közösségi oldalon. Bár egyesek arra számítottak, hogy a rajongók elpártolnak mellőle, ez nem így történt.

Bizonyára nagyon örülne neki a TV2 egykori sztárja, ha valaki közölné vele a börtönben, hogy azok, akik eddig is kedvelték, a történtek ellenére sem hagyták cserben. Ezt bizonyítja az is, hogy a közösségi oldalakon időnként botrányos veszekedések törnek ki a színész rajongói és az ellene fordulók között. A legtöbbször ezek a viták nyomdafestéket sem tűrnek, jól látszik a virtuális párbajokból, hogy egy fanatikus mag, ha kell, minden módon megvédi Damu becsületét.

Ráadásul a közelmúltban újabb rajongói csoportot hoztak létre a világhálón, melyet egyre többen lájkolnak. A csoporthoz csatlakozók mind azt hirdetik, hogy a jelenleg börtönben lévő színész mennyire jó fej, és ők kitartanak mellette, visszavárják a színpadra.

„Nagyon szerettük a Jóban rosszban sorozatban Damu Rolandot, nekünk nagyon hiányzik. Láttuk fellépni falunapon is és nagyon kedves volt velünk. Mi nem hisszük, hogy bántotta volna azt a nőt, azt gondoljuk, hogy bosszúból börtönbe jutatták. Ha kell, mi bárhol elmondjuk, hogy Roland egy rendes ember, jó színész és követeljük vissza a sorozatba, ha majd kijön a börtönből” – mondta a Hír24-nek Borsos Krisztián, aki maga is csatlakozott a rajongói klubhoz.

De vajon mi lehet Damu titka, amivel ennyi embert maga mellé tud állítani?

A Hír24 által megkérdezett pszichológus úgy véli, Damu nagyon sok „kis embernek” vált példaképévé, akik úgy érzik, őket is naponta ártatlanul érik bántások, mint rajongásuk tárgyát. Ez által azonosulnak vele, s már-már úgy érzik, a színész ő bűneikért is vezekel, amiért persze hálásak. A pszichológus biztos abban, hogy Damut sokan nagy szeretettel várják majd, ha kiszabadul a börtönből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik