Szórakozás

Damut kiengedhetik a börtönből?

Damu Roland (Damu Roland)
Damu Roland (Damu Roland)

Damu Roland még nem tett le arról, hogy bebizonyíthatja, ártatlanul zárták börtönbe. Ennek érdekében mindent meg is tesz.

Mint ahogyan arról már többször is beszámoltunk, márciusban négy év hat hónap letöltendő szabadságvesztést szabtak ki a Jóban rosszban egykori sztárjára. Damu továbbra is tagadja, hogy bűncselekményt követett volna el és szeretné, ha ezt törvényes úton is elismerné a bíróság.

Ennek érdekében a közelmúltban megtették a megfelelő jogi lépéseket. Ruttner György, Damu ügyvédje a Hír24-nek elmondta, felülvizsgálati kérelmet adtak be a színész ügyével kapcsolatban a Kúriához. Mivel jelenleg ítélkezési szünet van, így arra számítanak, hogy szeptemberben dönthetnek a kérelmükről.

Ruttner György arra nem kívánt válaszolni, pontosan milyen eredményre számítanak és egyáltalán milyen kilátásaik vannak.

Az azonban biztos, akár még az sem kizárt, hogy újratárgyalják Damu ügyét, bár jogászok szerint arra azért elég kicsi az esély, hogy a színészt kiengedjék a börtönből, bár elméletileg még ez sem kizárt.

Ugyanakkor, mint ahogyan arról már korábban is beszámoltunk, szerveződik egy csoporto akik szeretnének újabb feljelentést tenni Damu ellen, mert állításuk szerint a színész kölcsönt kért tőlük, de a pénzt nem adta meg. Ez a dolog újra bajba sodorhatja a színészt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik