Szórakozás

Gyilkos ellensége van Mészáros János Eleknek

mészáros-jános-elek (mészáros jános elek, )
mészáros-jános-elek (mészáros jános elek, )

Bár igazi mesébe illő sora van Csillag születik megnyerése óta Mészáros János Eleknek, egy kellemetlen betolakodó mégis megkeseríti az életét.

Díszpolgári cím, új autó, pénznyeremény, rengeteg ajándék, és nem utolsósorban végtelenül sok elismerés. Mindez egy aranytorkú, mackós, a vidéki életet kedvelő férfinak, akinek meséje nem ért véget a tehetségkutató fináléjával.

Mészáros János Elek minden erejével azért küzd, hogy sikerei ellenére olyan maradjon, amilyennek a képernyőn megismertük.

Azt mondja, még mindig nem szokta meg, hogy vadidegenek gratulálnak neki, és kérnek tőle autogramot. “Augusztus tizenkilencedikén díszpolgárrá avatott a falu, megkaptam a helység kulcsát is szimbolikusan, de én még nagyon fiatal vagyok ehhez. Többen is élnek itt, akik jobban megérdemelték volna. Amióta vége a versenynek, semmi nem változott, csak a róka lett a nagy ellenségem, mert megeszi a tyúkokat. Sokat gondolkoztam, miért kérnek tőlem autogramot, miért szeretnek ilyen sokan, és rájöttem, talán azért lehet ez a siker, mert a dalaim elvarázsolják a közönséget” – mesélte Elek, aki a fellépésein már nemcsak operát, hanem slágereket is énekel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik