Szórakozás

Britney szabadulna vőlegényétől

britney spears-jason trawick (britney spears, jason trawick)
britney spears-jason trawick (britney spears, jason trawick)

Britney Spears úgy érzi fölösleges, hogy három ember - többek közt párja - gyámsága alatt van, hiszen tud ő maga dönteni a sorsáról.

Az utóbbi időben vitathatatlanul sínen van Britney Spears élete, mind a szerelem, mind a munka terén. Ám ő mégsem teljesen elégedett. Ugyanis még mindig nem dönthet a saját sorsáról. Ezért azt kérvényezte a bíróságtól, hogy vegyék ki apja, vőlegénye és Andrew Wallet ügyvéd gyámsága alól. Hiszen tud ő dönteni a saját sorsáról, anélkül, hogy hárman állnak fölötte, és okoskodnak. Brit azt nem bánja, ha a karrierjét érintő kérdésekben a továbbiakban is csoportosan hoznak döntést, de a magánéletét nem hajlandó többé más akaratának alávetni.

A bíró azonban úgy véli, hogy még nincs itt az ideje Britney önállóságának, és szerinte még nem állt helyre a mentális egészsége. Hiába lett az X-Faktor történelmének legjobban fizetett mentora, és készül Jason Trawickkel az esküvőjére. Viszont, ha az elkövetkező időszakban sem lesz visszaesés az állapotában, akkor tárgyalhatnak a gyámság eltörléséről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik