Szórakozás

Újabb X-Faktoros mentor válik

Lehet, hogy az X-Faktorra rámegy Britney Spears és Jason Trawick románca, mert nagyon megváltozott az énekesnő mentorként.

Szakmai szemmel Britney karrierje egyik legjobb döntése volt, amikor igent mondott Simon Cowellnek és beült az amerikai X-Faktorba mentorkodni. Magánéleti szempontból viszont lehet, hogy a legrosszabb húzás volt a tehetségkutató. A párkapcsolata ugyanis kezd megromlani a műsor miatt. Az énekesnő teljesen kifordult magából, mióta érzi, hogy hatalmat kapott, és nagy szava van a döntéshozatalban. Ettől azt hiszi, bármit megtehet, és meg is teszi, ha a kedve úgy tartja. A producereknek viszont nem tetszik, hogy kivonul a selejtezőkről, és órákig háborog egy-egy rosszabb versenyző után. Ezért a műsor készítői egyfolytában Jason Trawick fülét rágják, hogy fékezze meg Spearst, hiszen mégiscsak ő a vőlegénye és egyben a kirendelt gyámja is. Brit azonban nem szereti, ha megmondják neki, mit csináljon, így Jason fegyelmezési kísérletei rendre veszekedésbe torkollanak. Azt mondják, ennek még válás lesz a vége.

Ráadásul Trawick kényelmetlenül érzi magát a bőrében. Tavaly májusban ugyanis otthagyta a munkáját, hogy egyedül Britney karrierjét egyengesse. Ám amióta benyomta a mentor pozícióba, gyakorlatilag ő lett az asszony asszisztense és huszonnégy órás bébiszittere. Jason pedig nem erre szerződött, és akármennyire is szereti menyasszonyát és a fiait, a szakmai hiúsága erősen dolgozik benne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik