Szórakozás

Kipakolnak Szinetár Dóráékról

szinetár-bereczki (szinetár dóra, bereczki zoltán, )
szinetár-bereczki (szinetár dóra, bereczki zoltán, )

A rajongók egy része még bízik abban, hogy Szinetár Dóra és Berecki Zoltán házassága rendbe hozható. Többen még kampányolnak is a békülésükért.

A szakítás ellenére az ismert pár még a hétvégén is együtt lépett fel. A közönség soraiban ülők szerint semmit nem lehetett abból észrevenni, hogy éppen válófélben lennének. Ezt többen is megerősítették a TV2 Aktív című műsorának kamerái előtt.

Egyikük azt állította, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán között nyoma sem volt az elhidegülésnek.

„Egymás kezét fogták, átkarolták egymást, ezt lehetett látni. Nem húzódoztak egymástól, minden teljesen normális volt” – mesélte egy rácalmási hölgy, aki látta a házaspár hétvégi műsorát. Egyesek szerint nehéz volt eldönteni, hogy két profi színész vagy inkább két egymáshoz ragaszkodó ember áll a színpadon. Azt is cáfolták, miszerint Szinetárék a válásukkal viccelődtek volna a fellépés közben.

A Hír24 egy igen érdekes dologra bukkant a házaspár múltjában. 2010-ben megjelent egy cikk, mely már akkor is azt feszegette, hogy a két színész házassága megromlott. Azt akkor arra alapozták, hogy Bereczki Zoltán az X-Faktor egyik felvételén nem viselte jegygyűrűjét. A pletykákat akkor cáfolta a pár. Most azonban mint tudjuk, már kiderült, hogy szerelmüknek vége.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik