Szórakozás

„Ebbe belehalok” – Xanaxon él a Jászai-díjas színésznő

csala-zsuzsa(1)(210x140)(1).jpg (csala zsuzsa)
csala-zsuzsa(1)(210x140)(1).jpg (csala zsuzsa)

Csala Zsuzsa biztos abban, hogy bele fog halni a megaláztatásba. A színésznőt állítólag belekeverhetik abba a rendőrségi ügybe, amely Anettka elhunyt férjének végrendelete miatt indult.

Mint ahogyan arról már beszámoltak, Anettka elhunyt párjának, Rezsőnek gyermeke feljelentést tett a rendőrségen, mert szerinte édesapja végrendeletét meghamisíthatták. Többen is tudni vélik, hogy az eset miatt Csala Zsuzsát is rabosíthatják. A színésznő szerint azért keveredett bele az ügybe, mert annak idején jelentős összeget adott kölcsön Rezsőnek, melyet nem kapott vissza. Az örökösök viszont kétségbe vonják, hogy történt ilyen eset, pedig Csala Zsuzsának erre két tanúja is van.

„Tisztességgel megdolgoztam azért a pénzért. Milyen jogon firtatják, honnan volt, és milyen jogon neveznek hazugnak, csalónak? Érzem, hogy ez az ügy visz el engem. Xanaxon élek, mióta azt hallottam, hogy rabosítani fognak. Kikészültem. Azt várom, mikor megy fel az ingadozó vérnyomásom, és mikor halok meg. Nagyon megromlott az egészségi állapotom, én már nem bírok ki egy ilyen megaláztatást 80 évesen” – zokogott a színésznő a Hír24-nek adott interjú közben.

Csala Zsuzsa azt is elárulta, hogy felhívta Anettkát, miután tudomást szerzett a feljelentésről. Azt mondja, az egykori tévés is teljesen maga alatt van az újra felelevenített végrendeletet érintő ügy miatt, hiszen a hagyaték körüli vitát egyszer már lezárták.

A Jászai Mari-díjas érdemes művész azt mondja, amennyiben nem hagynak fel a megalázásával, rágalmazás miatt pert indít az érintettek el. Ehhez azonban ügyvédet fogad, mert ahogyan fogalmazott: lelkileg ezt már nem tudja végigcsinálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik