Szórakozás

Dús kebleket villantott a Barátok közt sztárja – Fotó

kiss ramóna (kiss ramóna)
kiss ramóna (kiss ramóna)

Sokak örömére a nyári szünet után visszatért a képernyőre a Barátok közt. A népszerű sorozat évadnyitó epizódja számos izgalmas pillanattal örvendeztette meg a rajongókat.

Ráadásul nemcsak a fordulatos jelenetek kötötték le a tévénézőket, de Kiss Ramóna bájai is. A szép színésznő ugyanis többször megvillantotta dekoltázsát, amit egyébként csak ritkán láthatunk.

A történet szerint ugyanis először férje lepte meg egy szexi ruhadarabbal, amit persze Zsófi fel is próbált. A fekete selyemruhában a színésznő dögösebb volt, mint valaha. Aztán Miklós zsarolta meg Zsófit, akinek szexelnie kellett az üzletemberrel, ha el akarta kerülni, hogy lopásért feljelentsék. Ebben a jelenetben fehérneműben láthattuk Ramónát, akinek valóban nincs takargatnivalója, hiszen alakja tökéletes.

A Hír24 úgy tudja, hogy a szép színésznőt szívesen levetkőztetné több férfimagazin is, ám a hírek szerint a Barátok közt szereplői nem tehetnek eleget ilyen jellegű felkérésnek. Éppen ezért Ramóna rajongóinak egyelőre várniuk kell, ha ruha nélkül szeretnék látni a Barátok közt Zsófiját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik