Szórakozás

Íme a Barátok közt sztárjának szexi lánya

R. Kárpáti Péter joggal lehet büszke lányára, Rebekára, aki nemrég egy szépségversenyt is megnyert. A tizenéves lány nemcsak gyönyörű, de okos is.

Igazán büszke lehet a lányára R. Kárpáti Péter.. Kárpáti Rebeka, bár egyelőre csak a szépségével hódít, könnyen elképzelhető, hogy a filmes szakmában is kipróbálja magát. A tizenhét éves lány nemrég egy szépségversenyt is megnyert, kiválóan táncol, és drámatagozatos iskolába jár, így még bármi lehet belőle.

„Én nem érzem azt, hogy színházban szeretnék szerepelni. A filmes szakma nagyon vonz, de itthon szerintem csak akkor kerülhet be valaki ebbe a világba, ha a színházban már letett valamit az asztalra” – nyilatkozta a Fókusznak Kárpáti Rebeka, aki előnyös adottságaival azért tisztában van.

Ám nem szeretne kizárólag a szépségével érvényesülni az életben. „Nem csak erre szeretnék építkezni. Nem a szépség és a külső állnak nálam az első helyen. Igenis, le akarok tenni valamit asztalra” – árulta el a szemrevaló lány, aki egy éve él boldog párkapcsolatban. Hogy ki a szíve választottja, kiderül a Fókusz interjújából.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik