Szórakozás

Horrorisztikusan néz ki Stallone anyja

Alakítottak a sebészek még egy kicsit Jackie Stallone korábban is rémisztő arcán és gigantikus száján, amitől még bizarrabbul néz ki.

Tegnap este Los Angelesben bemutatták a nyugdíjas akciókaland, A feláldozhatók második részét, a vörös szőnyegen pedig csak úgy dagadtak az izomkötegek. Ám egyvalami elhomályosította az ötven pluszos hollywoodi nehézfiúkat. Méghozzá Sylvester Stallone anyja, Jackie külseje. Az unokáját gyászoló és haldokló lányát ápoló kilencvenéves sztáranyuka ugyanis ismét új arccal jelent meg a premieren, ami még bizarrabb, mint korábban bármikor volt. Az igazán feltűnő és egyben rémisztő viszont a szája volt, ami gyakorlatilag már a feje egyharmadát teszi ki, akkorára van pumpálva. A zöld kontaktlencséje és az indokolatlanul rövid ruhája pedig már csak apró ínyencségek voltak az egykori fodrász feldolgozhatatlan megjelenésében.

Sly pedig elgondolkodhatna rajta, hogy az Expendables 3-ban a mamát teszi meg főgonosznak, mert a rémület garantáltan minden néző arcára kiülne, amikor megjelenik a vásznon.


„Egy átlagos külsejű nagymama”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik