Szórakozás

Megplasztikázták Beyoncé lányát?

Beyoncé-kislánya (Beyoncé-kislánya)
Beyoncé-kislánya (Beyoncé-kislánya)

Egyes vélemények szerint plasztikai sebésszel alakították át Beyoncé és Jay-Z hat hónapos babájának orrát.

A hajmeresztő történeteiről ismert MediaTakeOut most azt állítja, hogy plasztikai sebész kése alá küldte Beyoncé a lányát. A hírportál szerkesztői szerint Blue Ivy orra az anyjáéra hasonlított a születése után kiadott képeken, viszont az azóta készült egyetlen fotóján már Jay-Z lapos heftijére hajaz a gyereké. Ennek pedig az lehet az egyetlen magyarázata, hogy a világ legjobban kereső sztárpárja megműtette januárban született első csemetéjüket. A díva és rapper ura pedig azért takargatta a pici arcát oly sokáig, hogy elrejtsék a műtéti hegeket.

Mindez viszont a lehető legnagyobb badarság a szakértők szerint. De józan ésszel sem nehéz belátni, hogy egy féléves babát egyetlen orvos sem fog átszabni, csak a szülők hiúsága miatt. Arról nem is beszélve, ha Blue orra torz lett volna a születést követően, akkor kézzel, operáció nélkül helyrerakták volna. De az ügyben megkérdezett doktorok szerint ennek sincs semmilyen nyoma, mivel Kékecske nózija ugyanolyan, mint volt.

Bár a bulvároldalnak annyiban igaza van, hogy nagyon nem hasonlít a sztárcsemete élete első fotóin látható önmagára. De ezért a Photoshop a hibás, és nem egy sebész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik