Szórakozás

Plasztikától duzzadnak Kristen Stewart keblei?

A pletykák szerint a Twilight egyarcú sztárja, Kristen Stewart is plasztikai sebész segítségével varázsoltatta impozánsabbá megjelenését.

Dübörög az utolsó Twilight-film reklámhadjárata, amit nemcsak merőben eltérő motivációjú örömujjongások kísérnek, hanem egy óriási rejtély is. Pontosabban kettő – méghozzá Kristen Stewart mellei. A Steven Seagal arcjátékával bíró színésznő ugyanis a promóciós körúton teltebb keblekkel jelent meg, mint amilyenekkel eddig ismerhette őt ország világ. Ez pedig egybehangzó szakértői vélemények szerint egy plasztikai sebész kezének a munkásságát dicséri. Amit az egyik állítólagos közeli barátnője is megerősített, hozzátéve, hogy eddig komoly lelki fájdalmat okozott K-Stewnak fizikailag mérhetetlen melltartómérete.


Régen se mell, se mosoly. Most dúskeblek és apró vigyor.

De persze lehet, hogy nem történt itt műanyaggal való feljavítás, csak isteni csoda. Hiszen egy istenség, Thor már mosolyra görbítette nemrég a száját, ami korábban szintén lehetetlennek tűnt. Meg különben is, egy világban, ahol a napfényben csillogó nyálpírok rohangálnak szerelemtől fátyolos tekintettel, minden lehetséges.

A nagykorúak itt textiltől nem zavartatva is megnézhetik, hogy milyen volt régen Kristen külső tüdődomborulata, csak hogy könnyebb legyen dönteni a plasztika vs. nem plasztika kérdéskörben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik