Szórakozás

Friss hírek Szabó Gyuláról – Zsófi édesapjáról mesélt

szabó zsófi (szabó zsófi, )
szabó zsófi (szabó zsófi, )

Sosem titkolta Szabó Zsófi, hogy a rajongásig szereti édesapját. Szabó Gyula szerencsére jól van, csinos lánya pedig, ha kell, szívesen gondoskodik róla.

A Jóban Rosszban szőke színésznője a napokban hazavitte a szüleihez Gyémántot, az új kiskutyáját. A jövevényt Zsófi édesapja, a lábadozó Szabó Gyula is rögtön a szívébe zárta.


“Pár hónapja nem lakom a családi házban, elköltöztem, de nem telik el úgy nap, hogy ne adnék apukámnak egy puszit. Sokan aggódnak érte, nekik is üzenem, köszönöm szépen, jól van! Én mindig annak örülök a legjobban, ha mosolyogni látom, ha boldog, amikor meglát. Gyakran szoktunk együtt reggelizni, előfordul, hogy én készítek tojásrántottát mindkettőnknek. Ezek a pillanatok számomra mindennél többet érnek és mindenért kárpótolnak” – vallotta meghatottan a szőke színésznő.

Zsófi azt is elárulta a rajongói oldalán, hogy édesanyjának is nagyon sokat köszönhet. „Anya megkért, ne is vegyek mosógépet az új albérletembe, majd ő mossa a ruháimat. Édesanyám nagyon jól ismer, naponta többször beszélünk telefonon és havonta egyszer el is megyünk amolyan csajos napot tartani. Anyukám imádja az olasz ételeket, ha együtt vagyunk, elviszem pizzériába, ahol alaposan kibeszélgetjük magunkat. Most nincs senkim, akivel családalapítást terveznék, de gyakran álmodozom erről.  Azt szeretném, ha olyan párra találnék, amilyen az apukám, és olyan gondoskodó, jó szülő lehetnék, mint anyukám” – szögezte le Zsófi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik