Szórakozás

Íme Szabó Zsófi új szerelme – Fotó

Újra foglalt Szabó Zsófi szíve. A színésznőt most nem egy férfi hódította meg, hanem az a kiskutya, melyért három hónapja ácsingózik, hogy az övé lehessen.

Társra talált Szabó Zsófi! Méghozzá egy igazán hűséges fajtára, egy tündéri kiskutya személyében. A színésznő már három hónapja várt arra, hogy az övé lehessen az a kiskutya, mely azonnal elrabolta a szívét. Gyémántka – ahogy a színésznő becézi a kutyát – egy igazán imádnivaló, fekete négylábú, akit Szabó Zsófi élete szinte minden mozzanatába bevon.

A kutyus és gazdája együtt nézik az olimpiai közvetítéseket és együtt pihennek a kanapén. A színésznő közösségi oldalán látható képek alapján Gyémánt kimondottan jól érzi magát a színésznő otthonában. Mindez nem meglepő, hiszen Szabó Zsófi nemrég új, zöldövezeti otthonba költözött, ahol bőven jut mozgástér a négylábúnak is.

Fotó: Facebook

Sőt, Szabó Zsófi sportos életmódját ismerve az intenzívebb testmozgásból sem lesz hiánya az ebnek, hiszen a színésznő szokásos kocogására is magával viszi leghűségesebb társát. A kutya társasága kimondottan jót tesz a sorozatsztárnak, akinek még mindig nincs férfi az életében. Ám Szabó Zsófi ezt egyáltalán nem bánja, hiszen ahogy ő mondja, még sosem érezte magát ilyen jól a bőrében, mint az elmúlt hónapokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik