Szórakozás

Íme, Szabó Zsófi villantós fotója

szabó zsófi (szabó zsófi, )
szabó zsófi (szabó zsófi, )

A Jóban Rosszban színésznője hónapok óta keményen edz, s munkájának meg is lett az eredménye. A színésznő most megmutatta kockás hasát.

Hónapok óta mást sem hallani a színésznőről, csak azt, hogy keményen edz. Ahogy arról korábban beszámoltunk Szabó Zsófi többször körbekerülte már a Balatont kerékpárral, napi több kilométert fut és hetente legalább ötször edz. Megszállottságának okairól most őszintén vallott a színésznő.

„Nem azért izzadok órákat nap, mint nap mert, megbolondultam. Nem azért, mert elhagytak, megcsaltak, magányos lennék vagy menekülnék valami elől. Azért edzek, mert egészséges akarok lenni és baromi jól kinézni! Nem másoknak akarok bizonyítani vagy megfelelni. Elsősorban magamért teszem! Mert egy életem van!” – írta közösségi oldalán Szabó Zsófi, aki korábban több támadást is kapott Hajdú Pétertől edzésmániája miatt. A showman azért bírálta a színésznőt, amiért – a sok edzés ellenére – még mindig nincs kockhasa. A színésznő akkor így látta a dolgot.

Fotó: Facebook

„A rajongói oldalamon rengetegen követnek. Nagyon sok támogatást és elismerő szót kapok. Ez az egyik dolog, az emberek támogatása,  amiért szeretem ezt csinálni, s amiért kitartok. A másik, hogy bizonyítsak Hajdú Péternek is. A múltkor csipkelődött velem, hogy még mindig nincs kockahasam. Most bebizonyítom neki, hogy igenis van!” – nyilatkozta nemrég a Hír24-nek a színésznő, aki most igazolta, hogy nem beszél a levegőbe.

A minap ugyanis olyan képet töltött fel közösségi oldalára, melyen egyértelműen látszik, hogy hasizma kezd kockák formájában kirajzolódni. A látványos sikerek ellenére Szabó Zsófi nem hagy fel az edzéssel. Hiszen ahogy mondja, az edzés és az egészséges életmód nála már rég életformává vált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik