Szórakozás

Fiatalabb férfit szeret Falusi Mariann

falusi-mariann(210x140)(1).jpg (falusi mariann)
falusi-mariann(210x140)(1).jpg (falusi mariann)

Egy hónap sem telt el azóta, hogy Falusi Mariann legújabb kedveséről mesélt. Jókedvűen újságolta, hogy az uszodában ismerkedtek meg, és akkor még úgy érezte, akár egy komoly kapcsolat kezdete is lehet.

“Tévedtem”  – vallotta be a Megasztár egykori zsűritagja. “Azt hittem, tudunk majd egymáshoz alkalmazkodni, de nem így történt, úgyhogy ma már csak néha elúszunk egymás mellett az uszodában és megmaradtunk a barátságnál” – tette hozzá.

Mariann természetesen tudja, miért nehéz egy férfinak megmaradni mellette. „Tény, hogy én nem szoktam senkit mindennap meleg vacsorával várni, hiszen reggel korán elindulok otthonról, és van, hogy csak késő éjjel érek haza fellépés vagy színház után. Aki nem tolerálja az életformámat és magához akar láncolni, annak én sok vagyok. Aki velem szeretne boldog lenni, annak el kell fogadnia, hogy lesznek olyan hetek, amikor alig fogunk találkozni” – mondta az énekesnő.

Mariann azt is elárulta, talán már meg is találta azt, aki így fogadja el őt, ugyanis új hódolója akadt. „Igen, a hír igaz, hamar rám talált az új párom, akiről szokásom szerint semmit, vagyis csak annyit árulok el, hogy természetesen fiatalabb, mint én. Vidéken él és nagyon elfoglalt, bár nem szakmabeli, de megérti, ha nekem is sok a munkám, és amikor nem tudunk találkozni, elhalmoz a szerelmes, játékos SMS-eivel” – mesélte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik