Szórakozás

Beszólt korábbi kollégáinak a Mega-ítész

Minden eddiginél közvetlenebb viszonyba kerültek egymással a Megasztár zsűritagjai. Az ítészek a versenyzőkkel is összebarátkoztak.

Az újítások és a “hetesrendszer” bevezetésével teljesen más volt a Megasztár zsűritagjainak és a versenyzőknek a viszonya, mint a korábbi tehetségkutatókban. Mivel a négy ítész nemcsak az élő adásokban találkozott a fiatal tehetségekkel, hanem a felkészülési fázisba is bekapcsolódott, közvetlen hangnem, sőt barátság is kialakult közöttük.


Mester Tamás, aki már nem először ült a zsűriasztal mögött, például kifejezetten ezért vállalta el, hogy szerepel a hatos szériában. Most, hogy véget ért a verseny, az ítész elmondta, a versenyzőktől, de egymástól is rengeteget tanultak.

“Már több társaságban zsűriztem, de most azt vettem észre, hogy ők hárman (Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor) ugyanolyanok kamerán kívül, mint amikor adásban vannak. Ezért nagyon könnyen tudtunk kommunikálni, barátkozni: nem volt különbség a felvételi és a magánéleti arcuk között” – fejette ki Mester Tamás, amit Tatár Csilla pikírt kérdése követett: “Miért, korábban tapasztaltál ilyet?” – kérdezte, ami derültséget váltott ki a zsűri többi tagjából.


A jelenlegi zsűri “emberarcúsága” egyébként a döntők alatt is jól érzékelhető volt, a korábbiakkal ellentétben a produkciókat követően nem csupán értékelést hallhattunk, hanem valódi párbeszéd alakult ki ítészek és versenyzők között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik