Szórakozás

Fiatal nőt szeret Jacko aggastyán mentora

Quincy Jones (Quincy Jones)
Quincy Jones (Quincy Jones)

Quincy Jones ugyan lassan betölti a nyolcvanat, a hölgyek nyelvén még mindig nagyon ért, és most is képes elcsavarni a fejüket.

Felsorolni is nehéz Quincy Jones eddigi érdemeit, hiszen 79 Grammy-jelölése és 27 győzelme van, ő tette naggyá producerként Michael Jacksont, Frank Sinatrát és Chaka Khant. Emellett több száz olyan dalt írt, amit mindenki ismer. Egyesek viszont mégis a csáberejét emelnék ki leginkább a zeneszerző különleges képességei közül. Ugyanis úgy bolondítja magába a nőket, ahogy az a nagy könyvben meg vagyon írva. Még most közel a nyolcvanhoz is. Jelenleg egy nála jóval fiatalabb, a negyvenes évei elején járó hölgy boldogítja a mindennapjait. Sőt, szemmel láthatóan nagyon oda van a legendáért, mert egyfolytában csókolgatja és ölelgeti. Aminek persze nemcsak a vonzerejéhez, de a 300 millió dolláros vagyonának is köze lehet.

Jones régen is nagy nőcsábász volt. Három alkalommal állt oltár elé, de többtucatnyi egyéb hódítása fellelhető a nagy bulvár történelemkönyv Quincy skalpjai fejezetében. Összesen hét gyereke született az újabban Radics Gigi tehetségére is felfigyelő producernek.


Menni ugyan alig bír, de még mindig tudja, mi kell a nőknek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik