Szórakozás

Fény derült Kylie titkos románcára

Kylie Minogue (Kylie Minogue)
Kylie Minogue (Kylie Minogue)

Jean-Claude Van Damme csaknem húsz év távlatából felfedte, hogy anno viszonya volt Kylie Minogue-gal.

Kylie Minogue zenéjét lehet szeretni vagy nem szeretni, de az biztos, hogy az énekesnőnek a mai napig nehéz ellenállni. Jean-Claude Van Damme is így van ezzel, és így volt 1993-ban is. A belga akcióhős legutóbbi interjújában ugyanis elárulta, hogy anno a Streetfighter – Harc a végsőkig című mozi forgatásán összemelegedett az ausztrál minibombázóval.

Jean-Claude szerint természetellenes lett volna, ha nem csábul el, amikor hónapokon keresztül mindennap ott volt előtte a gyönyörű, szexi és kedves Kylie. Így egy nap felajánlotta az énekesnőnek, hogy forgatási szünetekben megmutatja neki az általa tökéletesen ismert Thaiföldet, a városnézés közben pedig szépen egymásba gabalyodtak. A románcnak azonban a film utolsó csapójával vége szakadt. Hogy mi történt kettőjük között, azt mindkét fél alaposan elzárta magában, és eddig nem is tudott a világ róla.

A titkolt affér pedig nemcsak egy kellemes élmény Van Damme számára, hanem az egyetlen ok is, amiért nem bánja teljes mértékben a Streetfighter elkészültét. Ez ugyanis még az ő mércéjével is borzasztó egy alkotás.


Két szigorú nézés közben akadt idejük a szerelemre is

Ajánlott videó

Olvasói sztorik