Szórakozás

Egymásba szerettek az X-Akták főszereplői

Gillian Anderson és David Duchovny (Gillian Anderson és David Duchovny)
Gillian Anderson és David Duchovny (Gillian Anderson és David Duchovny)

Teljesül az X-Akták rajongóinak legnagyobb álma - Gillian Anderson és David Duchovny egy párt alkot, csak nem a képernyőn, hanem az életben.

A héten jelentette be Gillian Anderson, hogy elhagyja két kisebbik gyerekének apját, Mark Griffithst. Sokan már ekkor gyanították, hogy a biszexuális színésznő egy harmadik fél miatt szakított, és ez igaznak is bizonyult. Gillian ugyanis nem mással, mint David Duchovnyval esett szerelembe. Sőt a negyvenhárom évesen is bombázó színésznő három gyerekével már be is költözött kollégája New York-i lakásába. A páros románca állítólag már hónapok óta tart, de mindent megtettek a titokban tartásáért.

A meglepő szerelem egyben azt is jelenti, hogy David sincs már együtt feleségével, Téa Leonival. Bár ez az ő esetükben annyira nem meglepő. A színész ugyanis nemcsak a Kaliforgia című sorozatban szexmániás, hanem az életben is, és rendszeresen megcsalta az asszonyt. Körülbelül háromszor indították már el a válást, de mindig kibékültek. A legutóbbi hír a kapcsolatukról, hogy tavaly nyáron külön költöztek, de azóta is többször lehetett együtt látni őket.

Anderson és Duchovny húsz éve ismerik egymást, és ápolnak igen szoros barátságot. Több azonban soha nem volt köztük, pedig az X-Akták rajongótábora mindig is azt akarta, hogy Scully ügynökkel ne csak a földönkívüliek rosszalkodjanak, hanem Mulder is. Kívánságuk viszont soha nem vált valóra a paranormális széria keretein belül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik