Szórakozás

Tört-zúzott Kapócs Zsóka apja

Káposztásmegyeri otthona előtt okozott súlyos károkat Kapócs Ferenc péntek délután. Saját kocsiján kívül két másik autót és két garázskaput is csúnyán megtört manőverezés közben – írja a Blikk.

Hatalmas csattanásokra lettek figyelmesek a Káposztásmegyer 1-es lakótelepen élők péntek délután. A nagy robaj hallatán több lakó ijedten szaladt az erkélyre. A Blikk az egyik szemtanú családjától úgy értesült, hogy egy parkolóból éppen kitolatni próbáló autós okozta a felfordulást, akiről később kiderült, hogy Kapócs Zsóka színésznő édesapja.

Az idős férfi induláskor akkora gázt adott, hogy a mögötte lévő két garázs közötti betonoszlopnak csapódott. A csattanás erejét jól jelzi, hogy autójának teljes csomagtartórésze eltűnt, az ablakai pedig kiperegtek. Ezzel azonban még nem ért véget a mutatvány. A férfi ugyanis ismét hatalmas gázzal próbált meg elindulni, de ekkor két parkoló autónak hajtott neki – mindezt az időközben összesereglett szomszédok szeme láttára.

Szemtanúk beszámolói szerint szinte azonnal rendőrök is érkeztek a helyszínre. Az idős férfit vérvételre is elvitték. A történtek másnapján Kapócs Zsóka visszament édesapjával az összetört kocsihoz.

A bulvárlap az üggyel kapcsolatban megkereste a rendőrséget. A BRFK sajtóosztályáról az alábbi tájékoztatást kapták: „Budapesten, a IV., Erdősor úton egy személygépkocsi vezetője két parkoló autónak, valamint két garázskapunak ütközött. A helyszínre érkező rendőrök intézkedtek a gépkocsi vezetőjével szemben. Az ügyben a további eljárást a IV. kerületi Rendőrkapitányság folyatatja le.”

A bulvárlap kereste a színésznőt is a történtek kapcsán, de ő nem reagált.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik