Szórakozás

Kapócs Zsóka bukása blokkolta le a magyar modellt

Nem más, mint David Coulthard adott vezetési tanácsokat Bódi Sylvinek, aki két napot töltött az egykori pilóta trenírozásában. A modell állítólag lassan vezet, ám szerinte mindez nem igaz.

Bódi Sylvit sokan, sokféle szituációban láthattuk már. A modell szelte már a hullámokat egy vihar közepén a nyílt tengeren, mászott többméteres sziklát, csak azért, hogy adrenalinszintjét felturbózza. Sylvi egy percre se tud nyugton ülni, így most újabb kihívást keresett magának.

A modell ezúttal az osztrák Forma-1-es ringet hódította meg, ahol két napon keresztül vezetési tanácsokat kapott. Persze nem akárkitől, hanem egyenesen David Coulthard egykori pilótától, aki készségesen állt a modell rendelkezésére. Bódi Sylvi szemmel láthatóan belopta magát a versenyző szívébe, aki többször is odament Sylvi autójához, hogy hasznos tanácsokkal lássa el őt.

A modell kifejezetten élvezte ezt a két napot. Bár Coulthard odavolt a magyar modellért, szerinte a modell kissé lassan vezetett. „Még hogy óvatosan vezetek?! Azért mert nem álltam fejre?! A rádión elég gyakran mondták a trénerek: “Not to agressive please!” Oké, mondjuk amikor David vette át a rádiót, akkor ö azért adta alám a lovat. Olyankor jobban kimaxoltam a gépet…” – írta közösségi oldalán Bódi Sylvi.

Persze a modell megfontolt vezetésében az is közrejátszhatott, hogy Kapócs Zsóka nemrég hatalmasat bukott egy autóversenyen. Az egykori szépségkirálynő bár karcolás nélkül úszta meg a balesetet, esete mindenki számára intő példaként lebeg. Így könnyen elképzelhető, hogy Kapócs Zsóka ijesztő bukása miatt Bódi Sylvi is kevésbé nyomta a gázpedált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik