Szórakozás

Még mindig súlya miatt piszkálják VV Kingát

vv kinga (vv kinga)
vv kinga (vv kinga)

Nem hagyják békén a rajongók VV Kingát, aki nyaralása alatt felszedett néhány kilót. Egyesek még mindig a súlyával piszkálják a fiatal lányt.

Nincs könnyű helyzetben VV Kinga, akinek hol szerelmi élete, hol testsúlya kerül terítékre. Míg az előbbi – bár kényes – mégis kellemesebb téma, az utóbbi mindenkit jobban foglalkoztat. A szőkeség igencsak karcsún költözött be a VV luxusbörtönébe, ahol fénysebességgel repültek fel rá a kilók.

Kinga emiatt többször is szörnyen érezte magát, így a bokszhéten megpróbált apait-anyait beleadni. Sőt, a villalét után intenzív fogyókúrába kezdett, hogy a nyuszis magazin címlapfotózására bombaformában legyen. VV Attila exe akkor ki is hozta magából a maximumot, s a villalétbeli súlyához képest igazán karcsún pózolt a férfimagazin képein.

Kinga azóta is igyekszik megtartani a súlyát. Ám az ő életében is akadnak kisebb kilengések. Így volt ez most is, amikor a szőkeség Törökországba utazott a családjával. A huszonéves lány nem tagadja, a nyaralás alatt nem figyelt annyira a súlyára, így elképzelhető, hogy 2-3 kg felcsúszott rá.

VV Kinga azonban tudja, hogy a helyes táplálkozással és a rendszeres edzéssel ezek a kilók gyorsan leolvadnak majd róla. Ám nem így gondolják a rosszindulatú rajongók, akik folyamatosan súlyával kritizálják Kingát. Szerintük ugyanis a fiatal lány igencsak ki van kerekedve, és nemtetszésüknek rendszerint hangot is adnak.

Az egykori VV-szereplő azonban igyekszik nem foglalkozni ezekkel a piszkálódásokkal. Elmondása szerint ő remekül érzi magát a bőrében, és a friss fürdőruhás képek alapján nincs is nagyon mit rejtegetnie a dúskeblű lánynak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik