Szórakozás

Veszélyezteti nagyobbik fiát Brad Pitt

Egy krosszmotorral és saját tereppályával lepte meg Maddoxot apja, amiből akár súlyos baleset is lehet.

Bár sztárgyerekekhez képest viszonylag normálisan vannak nevelve a Brangelina-klán legapróbb tagjai, azért semmiben nem szenvednek hiányt. Maddox például pár hónapja érdeklődni kezdett a motorok iránt, így Brad Pitt úgy gondolta, a szülinapjára vesz neki egyet. Ám az úgy nem mókás, ha a tizenegy éves Mad nem tudja hol megjáratni az igencsak komoly teljesítményű krosszmotorját.

Ezért a franciaországi birtokuk hátsó kertjében lévő erdő és tó köré építtetett egy igazi, sáros tereppályát is. Pont oda, ahol szeptemberben a lagzijukat ülik majd a híres szülők. Szóval Angelina Jolie első adoptált csemetéje akkor száguldozik két keréken, amikor csak akar. Persze, ha éppen otthon vannak, és nem a világot járják.

Brad meglepetése természetesen lenyűgöző, de egyben veszélyes is. Mert hiába mondják a nagy motorlegendák Rossitól Talmácsiig, hogy nem lehet elég korán kezdeni, nem árt, ha a profi is figyeli a fiatalok szárnypróbálgatását. Maddoxot pedig csak Brad felügyeli, aki hiába üli profin a motorokat, nem biztos, hogy ezt a gyerekeknek is meg tudja tanítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik