Szórakozás

Így tér vissza Szabó Zsófi halott szerelme

szabó zsófi-száraz dénes (szabó zsófi, száraz dénes, )
szabó zsófi-száraz dénes (szabó zsófi, száraz dénes, )

Azt beszélik, máris eldőlt, miként tér vissza a Jóban Rosszban sorozatba Száraz Dénes. A forgatókönyvírók rengeteg fordulatot ígérnek.

A stábtagoktól kiszivárgott információk szerint saját ikertestvéreként toppan be ősszel Csillagkútra Száraz Dénes. A korábban papot megformáló színész ezúttal nem bújik reverendába, de ennél többet nem árulnak el a készítők.

A jóképű férfi feltűnése minden bizonnyal nem várt bonyodalmakhoz vezet, így a Szabó Zsófi által alakított Betty Tanakis életében is sorsdöntő lehet. A szép szőke lány már-már beletörődött Tamás elvesztésébe, és újra úgy döntött, Zolival köti össze az életét. Vajon meddig?


Elképzelhető, hogy az ikertestvér feltűnése ismét tönkreteszi Betty megtalált boldogságát? Előfordulhat, hogy Tamás testvére lesz számára az igazi? Vagy éppen végleg összeomlik?

Mindez, csak ősszel derül ki, ugyanis egyelőre még azt sem tudni, pozitív vagy negatív karakter bőrébe bújik-e a nézők által visszakövetelt színész, aki hónapokkal ezelőtt leszögezte, egyáltalán nem lenne ellenére, ha újra forgathatna a Jóban Rosszban stábjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik