Szórakozás

A sírós kommentátor visszaszúrt Bochkornak

A világbajnok párbajtőröző nem hatódott meg. Horváth Mariann nem kér Bochkor bocsánatkéréséből.

Hatalmas vihart kavart Bochkor Gábor, amikor a hatszoros világbajnok Horváth Mariannt azért támadta, mert a köztévé szakkommentátoraként elérzékenyült Szilágyi Áron olimpiai bajnoki címének közvetítésekor. Szerinte pofont érdemelt volna ezért. A műsorvezető hétfőn bocsánatot kért, de abból Horváth Mariann nem kér.

A Borsnak az egykori sportolónő azt mondta: Londonban nem olvas itthoni lapokat, nem figyeli a rádiókat, pláne nem Bochkor Gáborék műsorát. „Biztos van egy hallgatótáboruk, amelynek ez a stílus kell”, de ő nem tartozik közéjük, életében tíz percet se hallgatta a műsort, ha véletlenül odatéved, rögtön elkapcsol. Szerinte az ügynek nem is ő, hanem Bochkor a főszereplője, így sem arra nem tart igényt, hogy bocsánatot kérjen tőle, se arra, hogy foglalkozzon vele. Az azért jól esett, hogy a kollégái kiálltak érte – mondta a lapnak Horváth Mariann.

Bochkor erre már a műsorban nem tud reagálni, hiszen a bumerángosok kiálltak kollégáik mellett, a Neo FM dolgozói pedig hétfőn eljuttatták felmondásukat a rádiót működtető cég új tulajdonosának és vezérigazgatójának. A rádió kedden reggel már nem szólalt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik