Szórakozás

Utcára vonul az olimpiáért Kiszel Tünde

kiszel tünde (kiszel tünde, )
kiszel tünde (kiszel tünde, )

A naptárdíva nagy rajongója az olimpiának, az utóbbi napokban egyetlen magyar érdekeltségű versenyt sem hagyott ki. Egy dolog azonban nagyon felháborította.

Tündéről mindenki tudja, hogy nagyon jó szívű és hatalmas az igazságérzete. Nem csoda hát, ha felháborítja, ha igazságtalanságot tapasztal.

„Szerintem az olimpián mindenkinek be kellene tartani a fair playt. Ezzel szemben sok furcsa dolgot tapasztalok. Volt, hogy a kézilabda-mérkőzés közben háborított fel a játékvezetők részrehajlása, de nekem az sem tetszik, amikor leszólnak egy magyar sportolót, aki nem hozza a papírforma-eredményeket. Én nagyon büszke vagyok minden magyar olimpikonra és boldog is, hogy ilyen szép eredményeket érnek el” – magyarázta Kiszel Tünde, aki nem akar beletörődni abba, hogy egy olyan eseményen, mint az olimpia, ellentmondásos dolgok történjenek.

„Az is elkeserít, hogy ilyen sok doppingolásról hallani. Az pedig végképp lehangol, hogy magyar sportolókat is ilyesmivel vádolnak. Ez nagyon rossz példa a gyerekek számára. Az én kislányom, Donatella is sportol, mindig a becsületességre neveltem. Ha látja ezeket a rossz példákat, félő, hogy elbizonytalanodik, csakúgy, mint a többi gyerek” – osztotta meg aggályait a Hír24-gyel a naptárdíva, aki elképesztő dologra készül.

Azt mondja, ha kell, kimegy az utcára demonstrálni az olimpia tisztaságáért. Ehhez az akcióhoz jelenleg társakat keres, mert úgy érzi, ha többen lépnek fel ezen nemes ügy érdekében, annak nagyobb lesz a visszhangja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik