Szórakozás

Friss! Kórházba vitték a fuldokló Kiszel Tündét

kiszel tünde (kiszel tünde, )
kiszel tünde (kiszel tünde, )

Kiszel Tünde az elmúlt napokat Zamárdiban töltötte, ám a nyaralás nem telt felhőtlenül, a naptárdívát kórházba kellett vinni. Szerencsére már jól van.

Tünde kislányával és testvérével töltött el néhány napot a Balaton partján és bár nagyon jól érezték magukat, a nyaralást beárnyékolta egy baleset.

„Arra ébredtem, hogy rettenetesen bedagadt a bokám és nem tudtam ráállni, ráadásul fulladtam. Olyan volt, mint amikor az embernek eltörik a lába. Nagyon megrémültem, hiszen tudtam, hogy nem estem el, nem ütöttem meg, ráadásul majdnem megfulladtam. A testvérem orvos, azonnal megnézett és azt javasolta, menjünk be a kórházba, mert szerinte valami megcsípett. Az orvosok nagyon kedvesek voltak velem, megröntgeneztek és végül kiderült, hogy Csillának van igaza. Úgy tűnik, hogy hangyák csíptek meg, amit én észre sem vettem. A lábam az allergiás reakció miatt dagadt a duplájára és azért voltak légzési nehézségeim is. Azonnal injekciót kaptam és azt javasolták, borogassam a lábam” – mesélte kálváriáját a híresség, aki szerencsére néhány nap alatt rendbejött.

Tünde fontosnak tartotta elmondani, hogy nem luxusszállodában nyaraltak Zamárdiban. Az ottani művészüdülő kedvezményes szolgáltatásait vették igénybe. A naptárdíva azt mondja, nem a pénzszórásról szól náluk a nyaralás, hanem a pihenésről és a meghitt családi pillanatokról, amelyekben most is része volt. Elárulta, sokat fürödtek, Donatella görkorcsolyázott, ő pedig rollerezett, már amikor nem a beteg lábát ápolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik