Szórakozás

Három fiú kényeztette a magyar playmate-et

Playmate-et vetkőztetett és fürdetett, ölelt, nyálat csorgatott, majd rabszolgává lett a Rocktenors.

A fiúcsapat és az Éden Hotelből megismert playmate, Fekete Tünde egy belvárosi autómosóba voltak hivatalosak, hogy egy kampány keretén belül részt vegyenek a Music Fm élő adásában, és versenyt fussanak az idővel, ki mos ügyesebben rádióhallgatót. A hírességeknek ugyanis autók helyett embereket kellett megmosniuk. A szexi bikinire vetkőzött Tünde azonban nem gondolta volna, hogy ő lesz az áldozat…

“Minden bolondságban benne vagyok, ezért nem volt kérdés, hogy részt veszek-e a játékban. A fiúk őrültek, a szó pozitív értelmében, már a móka elején egy fogadás miatt ruhát cseréltünk Zolival. Szép látvány voltunk azt hiszem!” – nevetett Tünde, majd folytatta. “Sejtettem, hogy vizes leszek, ezért bikinire vetkőztem. Már az elején elmondtam a srácoknak, hogy utálom a hideg vizet, még a tengerbe se megyek bele, ha nem elég meleg. Na, több se kellett nekik, a végén elkaptak és megkínoztak a slaggal!” – emlékezett vissza a playmate.

“Tudják rólam, hogy vicces fazon vagyok, de azt hiszem most rátettem még egy lapáttal! Így, még soha sehol se láttak, az tuti!”  kezdte Mező Zoli. “Szerencsére Tünde nem haragudott meg ránk. Olyan kedves volt, hogy még az álmunkat is teljesítette: megkértük, szexin, pucsítva bugyiban mossa le a buszt előttünk úgy, hogy mi az első sorban csorgathassuk a nyálunkat, cserébe pedig megígértük neki, hogy egy hétig a rabszolgái leszünk! Szóval holnap reggel már nála kezdjük a napot ablakpucolással. Most biztos azt hiszitek, hogy ez csak poén, de elárulom nem, majd arról is beszámolunk” – nevetett az énekes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik