Szórakozás

Teletömték Erős Antóniát

Közönségkedvenc diabetikus receptek alapján készült ételeket kóstolt Erős Antónia a Budapesti Gazdasági Főiskola Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karának tankonyháján.

Rengeteg diabetikus ételt kóstolt meg Erős Antónia, aki egy egészséges táplálkozást népszerűsítő kezdeményezés mellé állt. A nem mindennapi ételek receptjét a Tartsd a szintet! online közösség által meghirdetett diabetikus receptversenyre küldték be ismert hazai gasztrobloggerek, igen szép számban. A beérkezett receptekre néhány hét alatt több ezer szavazat érkezett a Facebook-oldal követőitől. Ám a legtöbb szavazatot gyűjtő bloggereknek igazi megtiszteltetésben volt részük. Nyereményüket, a világ egyik legpontosabban mérő vércukorszintmérőjét Erős Antóniától, az oldal védnökétől vehették át .

A cukorbetegeknek a Facebook-on online fórumot teremtő Tartsd a szintet! oldal diabetikus receptversenyén a legnépszerűbb menünek egyébként a juhtúrós cukkini-tekercs és epres marcipános praliné összeállítása bizonyult, de nagy népszerűségnek örvendtek a szavazáson a többi blogger receptjei is.

Fotó: Flow pr

A beérkezett receptek alapján elkészíthető ételek szénhidrát- és energiatartalmát a Tartsd a szintet! közösség által kifejezetten erre az alkalomra felkért dietetikus szakember ellenőrizte, a menük tehát csak előzetes szakmai kontrollt követően kerülhettek be a szavazásba. Így a cukorbeteg Erőst Antónia is bátran kóstolhatta meg a tányérán lévő finomságokat. A z eseményen készült fotók tanulsága szerint az RTL Klub híradósa nagyon élvezte a zsűrizést. Sőt, ha tehette a konyhapult másik oldalára is átállt, hogy a készítési folyamatban is részt vehessen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik