Szórakozás

Halál vár a Barátok közt egyik kedvenc karakterére?

Mérai Katalin (Mérai Katalin)
Mérai Katalin (Mérai Katalin)

Kétségek között hagyták a Barátok közt készítői a rajongókat. A sorozat egyik meghatározó karaktere, Illés Juli ugyanis életveszélybe került a záró epizódban. Vajon túlélheti a történteket?

Megszokhattuk már, hogy a Barátok közt mindig izgalmas képsorokkal búcsúzik a nyári szünet előtt. Most sem volt ez másképpen. A rajongók ezúttal Illés Juliért izgulhatnak, aki titkos találkára ment a padlásra, ám egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően tűz gyulladt a helyiségben, ő pedig bent ragadt. A karaktert megformáló színésznő szerint ez a fordulat mindenképpen nagy változásokat hoz majd a szereplők életében és a folytatásban.

 

„Ha bent ég, akkor is sok-sok kérdés merül fel. Hogyan tovább? Ez biztosan nagyon megváltoztatja majd a ház lakóinak az életét. Ott van a három gyerek, akit Andrásnak kellene nevelnie, pedig nem is az ő gyerekei. Ott van Zsuzsa is, aki nem örült ennek a házasságnak és valószínűleg sok mindent megtenne azért, hogy visszakapja Andrást. És mi van akkor, ha mégis túléli a tüzet? Mennyire viseli majd ez meg lelkileg” – tette fel a kérdéseket a Julit alakító színésznő, Mérai Katalin a Reflektor kamerái előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik